Kónya aljosné üzente 14 éve

Remélem elment az előző üzenetem hozzád!
Újpest
ikerpár Krisztina
én pedig osztálytárs voltam
Vidék Vértesacsa
Szabó Kati
drága jó barátnőm!
címem konyak111@index.hu

Válasz

Karlovits Gyula üzente 14 éve

Mi az a nyolc sírkereszt a háttérben ? Csak nem Mór ?

Válasz

Szutorné Farkas Erika üzente 14 éve

Megmentik gyermekeink jövőjét? Azt nekünk kellene megalapoznunk, úgy, hogy tisztességes embereket nevelünk belőlük. És akkor tisztességes emberek kerülnek hatalmi pozíciókba. És akkor nem jut ide az ország, ahová jutott. De ez nem egy istenített párt, vagy demagóg vezető függvénye!

Válasz

jonász edit üzente 14 éve

Szűr Évinek üzenem,hogy talán vegye a fáradtságot,és nézzen utána,miért is vonul ki a fidesz,amikor a beismerten hazug,tolvaj banda nyitná ki a szájátg Ön beszél hazug ,és tolvaj emberekkel?Én nem .
Nagyon sokmindent megtalál az interneten,nézzen utána,Addig ne ítéljen.Én megtettem,mielőtt döntöttem,hogy kik mellé állok.

Válasz

jonász edit üzente 14 éve

Még adóznom kell,bár teljesen tönkrementem a multik,és a kínaiak miatt.Jelenleg a hajam tépem ,azok miatt,akik még ezek után sem mennek el szavazni,mert nem látnak az orrukig,vagy olyan jó dolguk van ,hogy nem veszik észre a körülöttük nyomorgókat.

Válasz

BORSOS AMÁL üzente 14 éve

HÁT ENNYI!!!20 ÉV ALATT NEM GYŐZTE LE AZ ÉN ÉRDEKET A KÖZÉRDEK,EZÉRT MÉG MINDÍG VALAKIK ELLEN MENNEK SZAVAZNI,NEM VALAKIKÉRT! AKI VELEM EGYÜTT OTTHON MARAD ÉNEKLI:ÉN MINDENKIBEN CSALÓDTAM..NEM SAJNÁL SENKI ... ÉS MEGINT SZÓLNAK A GYŐZELMI HARSONÁK: A VÁLASZTÓK 56 SZÁZALÉKÁNAK 56 SZÁZALÉKA KB.1 000 000 EMBER AKARJA,HOGY MOST 4 ÉVIG MI KÖLTSÜK EL ANNAK A KÉTMILLIÓNAK A PÉNZÉT AKIK EZT A TÍZMILLIÓS KUPLERÁJT ELTARTJÁK HOSSZÚ ÉVEK ÓTA!!!!! NEM AZ ORSZÁGGAL VAN BAJ!!! A LAKÓKKAL!!!! MINT AHOGY RASSZISTÁNAK SEM SZÜLETIK AZ EMBER!!!AZZÁ VÁLIK!!! TE RENDESEN ADÓZÓL?!

Válasz

jonász edit üzente 14 éve

Nem érdemlik meg hogy Orbán Viktor legyen
a miniszterelnökük!!!!
Kiknek a pénzéből csinálták a cigányok ezt a rettenetet??????????????
Mohácsi Viktória most nem tépi a száját?????

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

40 éves, 1 gyermekét egyedül nevelő Anya vagyok! Már a lelkemnek egy jobb dolog, egy fantasztikus dolog, ha a Fidesz kerül kormányzásra. Ez pedig már szinte biztos. Ők sem fognak csodát tenni. Hiszem mint tudjuk sz...-ból nem lehet várat építeni. De talán megmentik hazánkat. Megmentik gyermekeink jövőjét.

Köszönöm Nekik!
Mónika

Válasz

Szutorné Farkas Erika üzente 14 éve

tetszik, fején találta a szöget. A kis Viktor csupán egy hataloméhes alacsony ember - olvassatok inkább Adler-t....

Válasz

Ordasi György üzente 14 éve

Inkább olvasnál szépirodalmi könyveket hidd el hasznosabb dolog!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Éva!)))Válaszoltam az üzenetre,a profilodon! Tisztelettel:István

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves István!
Ön aztán nagyon sok ténnyel támasztja alá a mondandóját. Én nem szeretnék ide regényt írni. Az okos ember kevés szóból is ért, és lát. Ez az ország viszont csupa vak, és elfogult emberekből áll. Hangsúlyozom mégegyszer, habár Önnek külön válaszoltam egyik párt sem érdemli meg a kormányzást. Üdvözlettel: Szűr Évi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Fehér Tibor!

Kérdésére válaszolok, hogy én mit keresek ezen az oldalon? Úgy látszik Ön még olvasni sem tud. A lap címe: remélem ezt el tudja olvasni. Választások 2010. Azokat nem utálja, akik soha nem jelennek meg a munkahelyükön, és mégis felveszik a fizetésüket?????????????????/FIDESZ/ Nyolc év alatt üresek voltak a soraik. Én egyik pártra sem szavazok, mert önnek abban igaza van, hogy mindegyik hibás, de nem lehet senki elfogult a FIDESSZEL szemben. Üdvözlettel: Szűr Évi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Éva ez egy nagyon buta hozzászolás!Irtam a profilodba,ha már leálsz vitatkozni,amihez jogod van,kötelességed is!Akkor tiszteld meg magad és az ellentábort,tényekkes adatokkal,elemzésekkel,kül és belföldi gazdasági és szociologiai elemzésekkel,amivel vitába lehet szálni!Erre csak azt trudom mondani,ELÉGTELEN HOZZÁÁLLÁS MÉG A MAGAD MSZP SZAVAZO TÁBOROD FELÉ IS NAGYON KEVÉS!A KÁDÁR SEM CSINÁLT EKKORA KUPLERÁJT AZ ORSZÁGBOL!MÁS KÉRDÉS AZ EMBERI TRAGÉDIÁK MIATTA!1990-BEN SEM VOLT EKKORA AZ ORSZÁG KÜLSŐ ILLETVE BELSÖ ADOSÁGA!MUNKANÉLKÜISÉG,FIZETÉSKÉPTELENSÉG,REÁLBÉRCSÖKKENÉSEK!
HA VITATKOZOL TÉNYEKKEL TEDD,MERT A GONDOLKODOK KINEVETNEK!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Azért a Tisztelt Alkotóktól - az egyensúly kedvéért - elvárok egy MSZP nekrológot is hasonló stílusban!
A requiemet pedig minden Magyar énekelni fogja.

Válasz

Fehér Tibor üzente 14 éve

Éva mély sajnálatom az öné. Szerintem ön egy elfogult piros könyves km. Azt nem értem,ha ennyire utálja a Fideszt akkor mit keres itt ezen a lapon Én utálom azokat akik az országot 8- év alatt ilyen helyzetben hozták és romba döntötték kis hazánkat. Mégsem megyek a honlapjukra ócsárolni őket Remélem ha az emberiség nem is tudja,megbüntetni őket azt majd Isten meg teszi. Soha ne legyen nekik egy nyugodt éjszakájuk. Nagyon sok embernek az életmunkáját Életét tették tönkre.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Tóth István Úrnak! Nem vitatkozni kívánok. Az elmúlt 20 évbe mindenki és minden párt beletartozik aki részt vett az ország politikai, szellemi és erkölcsi irányításában, annak alakításában. Én szégyellem magam, hogy idáig züllött a közízlés és az erkölcs. Mindenki döntse el saját tapasztalata, és józan meglátása alapján ebben melyik párthoz tartozó "elitnek" milyen elévülhetetlen érdeme van. Ez a klipp a kibeszélő műsorok nagyon magasnak nem nevezhető színvonalát sem éri el. Amennyiben ez a trend, akkor még hová süllyedhetünk? Mit várhatunk még? Én még nem láttam a balodalt ilyen színben bemutató klippet, ha van kérem legyen szíves megküldeni. E-mail címem a profil oldalamon. Tisztelettel

Válasz

Katona Jánosné Magdi üzente 14 éve

Harc a hatalomért, és az emberek nyomorba döntésééet

Válasz

marádi gyula üzente 14 éve

Ízléstelen, gusztustalan, szégyenteljes,mocsok, szégyellheti magát mindenki aki részt vett az elkészítésében.Ugyanakkor az is mocsok aki erre költi az adófizetők pénzét.A jó érzésű emberekből pont az ellenkezőjét váltja ki, mint amiért elkészítették.Én pártonkívűli vagyok, de útálom az ilyen aljas módszereket akármelyik párt részéről történik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ügyes! Csak gratulálni tudok ehhez a "Fidesz Himnuszhoz".
Remélem nem sikerül nekik a hatalomátvétel. Bárki, csak ők ne!!!!!!!
Már voltak kormányon, és nem történt semmi, megakadályozták a metró építését, az országot kiárulták, tönkretették az ipart, a mezőgazdaságot, az egészségügyet, az oktatást, úgyanúgy ők sem tudtak felmutatni semmit, csak saját maguk meggazdagodásával foglalkoztak, valamint az országban gyülőletkeltéssel. undorító amit műveltek, és művelnek.

Válasz

toth istván üzente 14 éve

kovács oszkárnak!!!a tisztelet adás ismeretlen fogalom fideszéknél is

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Ez egy mocskos mszp propaganda. Szégyen, hogy idáig jutott - elmúlt 20 évnek köszönhetően - az ország morális és közerkölcsi helyzete. Ha nem tiszteled ellenfeledet, ne várj tiszteletet saját magadnak sem!

Válasz

Cseh István üzente 14 éve

Amit itt előadnak ,akkor megint az mszp győz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gratulálok a készítőknek! Minden szava telitalálat!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bár csak a Fidesz nyerné meg a választást! Talán jobb lesz mint most!

Válasz

Tóth Fruzsina üzente 14 éve

....erölködjetek csak elvtikék! és ELŐRE A MEGKEZDETT LENINI UTON !!!

Válasz

Ordasi György üzente 14 éve

Siralmas kísérlet,nagyon távol van az igazságtól,erre kár volt idő pocsékolni!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez a klipp elég gáz!!!!!!!!!!Sött egy nagy nulla!!!!!!!!!Parodia szinten sem tudom értékelni!!!Akik ezt készitették,az értékrendjükben van valami egésszen bizar mazohizmus!!!!kb.fél percet néztem és halgattam!Aki nem jobb oldali gondolkodásu és nem azonosul azokkal a keresztény elvekkel amit a jobb és nem a szélsö jobb képvisel!!!!!!"AZOK FIZESSÉK MEG AZ ELMULT 8 ÉV MINDEN ELHERDÁLT,ELLOPOTTT,JOGTALANUL KIFIZETETT,SOGO R KOMA JOBARÁTNAK CSUSZTATOT,MINDEN EGYES ADOFORINTOMAT AMIT A CSALÁDOM ELÖL A SZÁJUKBA ADOK KEMÉNY 12 ORÁS MÜSZAKKAL!AKIK AZ ELMULT8ÉV KORMÁNYÁRA VOKSOLTAK,AZOK FIZESSENEK HELYETTEM MIDENT!MERT MÉG A GYERMEKEM JÖVÖJÉT IS TÖNKREVÁGTÁK EZZEL!!!!!!!KITUDJA MEDDIG ALKALMAZNAK ENGEM IS!AZUTÁN MEG NÉZZÜK A NAGY SEMMIT,ÉS ÉHEN HALUN,VAGY BEFAGY A VALAGUNK!!!!!!!!!!!KEDVES SZOCIK

Válasz

vass levente üzente 14 éve

hat nemrox de Gyurcsany jobban megerdemelne 1 ilyen klippet:PP ha kinyitnatok a szemeteket !!!!!!!!!!!!!

Válasz

Marinka János üzente 14 éve

az elsikkasztott ezer milliárdokból lám ilyenre is futja .

Válasz