Kovács Oszkár üzente 14 éve

Kedves Zsuzsanna!

Én legalább bocsánatot kértem - egy reagálásom miatt két alkalommal - mert úgy itéltem meg ezt kell tennem, de úgy érzem ez nem kölcsönös. Vannak kik jönnek szétszórnak pár videót és "bölcsességet" leszólnak, rendreutasítanak másokat, majd elegánsan hallgatnak. Jöttek, láttak, győztek! Ez a véleménynyilvánítás szabadsága: amennyiben ő szól, akkor az véleménynyivánítás amelyhez joga van, a reagálás erre pedig aljas támadás, amelyet ki kell kérni magának.
Mivel ez az oldal nem személyeskedésre lett létrehozva, ezért magam részéről le is zártnak tekintem ezt a témát.
Szebb és igazságosabb jövőt kivánok mindenkinek, akit nem sért ez a kívánság.

Válasz

Albulov Csabáné Marcsi üzente 14 éve

Meg kell védenem Kovács Oszkárt!Én minden hozzászólását elolvastam de olyan igazán sértőt nem írt!Sőt, ha mindenki "csak" így beszélgetne egymással, politikus, hétköznapi ember, én már annak nagyon örülnék.
Abban egyetértek, hogy mindenki ingerlékenyebb, idegesebb, s kiáll a maga igaza mellett, de elhihetitek. hogy jártam olyan oldalakon, ahol egy tisztességes véleményt alig olvastam, mert borzalmas morál uralkodott.
Zsuzsanna!Azzal egyetértek, hogy a politikát, legjobban a médián keresztül ismerhetjük meg!Sajnos!- azt kell mondanom!DE!Azt is meg kell nézni, hogy kinek a kezében van a média!Mert ha csak egy szűk réteg kezében van, akkor az csak egyoldalú média lehet.Az pedig nem ad objektív képet, csak elferdítettet!
Milyen tanácsot adnák a politikusainknak?
A mostaniaknak talán azt, hogy ha eddig nem volt az emberi értékeik között a 10 parancsolat, ez után már valószínű, nem is lesz!Tehát "fájó szívvel", de búcsút kellene mondaniuk a politikai pályájuknak!
A jövő politikusainak pedig azt, hogy a legfontosabbakat tartsák be!Ne ölj,ne lopj, ne hazudj....

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Írjátok le mit is kellet volna megváltoztatni a rendszernek.Most talán van rá ígéret csak ne maradjon az.Ha tudnák tanácsot adni egy politikusnak mi lenne az?Írjátok ide.Tiszteljétek a másikban azt,hogy időt szentel arra,hogy leírja.

Válasz

madarasiné zsuzsanna üzente 14 éve

Kedves Oszkár gyakran kell elnézést kérned.Kár,hogy amikor sérelemnek veszik a válaszodat veszed észre nem kellet volna.Ma annyira érzékenyek az emberek mert azt érzik rosszul bánnak velük.Nincs olyan párt amire ne mondtak volna rosszat.Legalább itt akik nem politikusok ne bántsák egymást.A pártok megvédik magukat van erejük rá,Nagyon sokat vártunk a rendszer váltástól megértettük mindenkinek magáért kell küzdeni.Szerintem a politikát legjobban a tv-rádió és az újságokon keresztül ismerjük és az mellé állnak aki a szimpatikusnak van feltüntetve.Az utálatoskodás nem vezet sehova.

Válasz

Tompa László üzente 14 éve

Tisztelt,Varga Ferenc !!A vélemény nyilvánitáshoz,négy rágalmazó szó,,kevés!Az emberben megfogalmazódik,,Mire alapozza,,,s miért??Ha valakit ,,valakiket,,rágalmazol ,indok nélkül,,Miért teszed ezt? Ha viszont ,komolyan gondolod,,MERD! S, indokold meg,,Két szó talán,,Mit még a jó anyámtól, kaptam ,, Más megitélése előtt ,,tégy rendet magadban !!

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

László!
Igazad van. Elragadtattam magam, felbosszant ha bármilyen formában is elitélendően nyilatkoznak más nézetet valló emberekről. Felnőttkorom első pofonját 54 évesen kaptam egy "kissebséghez tartozó" ittas embertől, mert megkértem rá, hogy álljon félre a bejárattól, mert be szeretnék menni az üzletbe vásárolni. Az azonnali válasz egy hatalmas nagy pofon volt. Mégsem olvashattál tőlem rasszista, elitélő véleményt.
Ezért vagyok érzékeny rá, ha "leszóljuk" a másik embert.

Válasz

Tompa László üzente 14 éve

Dobálóztok a szavakkal,,egymást sértegetitek,,Közben az,ki belőlünk,rólunk,a nagy pénzt lehúzza,,Csak a markába nevet,,S legyünk már tisztába,,azzal a szóval!!!! Mit is takar, hogy,FASISZTA !!!Magyarok vagyunk ??Vagy egymás ellenségei ?Mit is akarunk ?Ha mindenki a Jobbat szeretné,!!A bűnöst, keressük !!Ne egymást,marjuk !!Ebben az országban,érjük el egyszer,,Hogy a munkás élvezze,,munkája gyümölcsét!! Ne pedig az ,,kiérte semmit nem tett !!

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Janka!
Ön a hozzászólást az "Így keltik a balhét a Jobbik fasisztái" című videó hírhez tette. Joggal feltételezhető tehát, erről a eseményről írt véleményt egyetértve annak címével is.
Emlékeztetőül idézném hozzászólását:
"Komolyan hányingerem van ettől, kicsit ijesztő belegondolni, hogy 11-én ezek fognak szavazni és dönteni az ország sorsáról."
Amennyiben ragálásomban alulmúltam az Ön stílusát és ezzel megbántottam elnézést kérek. Újra olvasva hozzászólását, talán nem én voltam előbb arrogáns.
Igen, ugyanannyi joga van Önnek is véleményt nyilvánítani, mint a videón eléggé el nem elitélendően viselkedő személyeknek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Oszkár,
egy szóval sem mondtam, hogy van, akinek nincs joga szavazni. Hányingerem pedig attól van, hogy nincs Magyarországon kulturált politika, nem értem, miért kell állandóan hőzöngeni meg az utcákon vonulni ide-oda. Nincs felsőbbrendűségi érzésem és ezt az arrogáns stílust kikérem magamnak. Hiszen mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, nem igaz?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hogy honnan tudom? Több méteres transzparenssel álltak ott, a szokásos "jelmezükben". Egész nyilvánvalóan felismerhetőek voltak, tettek is róla.
Amúgy semmilyen funkciót nem töltök be sem az MSZP-ben, sem máshol. Ettől még ugyanúgy jogom van véleményt nyilvánítani, mint pl. neked, és igaza van Fodor Balázsnak, ha annyira magyarnak tartjátok magatokat, tanuljátok meg a nyelvünket helyesen írni, és beszélni.

Válasz

Fodor Balázs üzente 14 éve

Kedves Marika, ha ennyire hazafinak tartod magad, miért sikerült ejtened ebben a nyúlfarknyi hozzászólásodban öt hibát is? Annyira nevetséges, amikor jönnek a nagy magyarok, és szánalmas helyesírással próbálják megmondani a tutit.

Először talán az anyanyelvet kéne megtanulni!

Válasz

Stier Marika üzente 14 éve

Kedves Erzsébet!
Milyen funkciót töltesz be az MSZP-be????????????
És honnan tudod hogy jobbikosok voltak, tán bemutatkoztak neked?
Mocskolódni a legkönnyebb!
Az MSZP csak nemzet gyilkos és haza áruló! A saját népét, hazáját ki árulta!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szombaton, a Syma csarnokban rendezett Demokratikus Charta naggyűlés után is megjelentek a jobbik provokatőrei. Szó szerint próbáltak belekötni az onnan békésen távozókba. Nem sikerült nekik, mert levegőnek látszottak. Igy kell csinálni, nem kell felülni a provokációnak, át kell nézni rajtuk, ugyanis ők az utca szemétdombjai. Ha már nem takarítjuk el, akkor kerüljük ki.

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Ferenc!
Levezetné ezt az egyenletet. Csak egy részét ismerem és nem jutok a végére. Ugyanis tudok olyan községről - hadd ne nevezzem meg - ahol a komplett nyilaskerestes párttag 1945-ben beléptek a MKP-ba, tehát lehet kapcsolat a nyilaskersztes párt és az ÁVÓ között. Hogyan van a folytatás, csak nem az a volt szocialisták alkottják a Jobbik tagságát? Akkot viszont át kell rendezni az egyenletet.

Válasz

Stier Marika üzente 14 éve

Először is kikérem magamnak a fasiszta szót. És mi látszik a felvételen?
Egy ittas ember, aki azt sem tudja mit csinál, miket mond!
Ez nem a rendezvény helyszínén van felvéve hanem sokkal távolabb,
mert akkor látszana az az 50 ezer ember is, aki a székely himnuszt énekelte
És milyen érdekes, hogy aki felvette, már tudta hogy valami esemény lesz,
gondolom nem a részegre embere volt kíváncsi! Tán nem ez a provokáció???

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Amennyiben választásra jogosult, nincs eltiltva a közügyektől alkotmányos joga minden állampolgárnak a választáson való részvétel.
Én azoktól félek Janka akik ezek szerint már azt is megszeretnék határozni ki vehet részt a választáson. Piszok nagy liberális demokrácia lenne akkor itt. Aki nem a "mi fajtánk" annak kuss! Ugye ezt te sem gondolod komolyan, mert ha igen akkor nagyon nagy baj van! Észhez kellen már térni ebből a felsőbbrendűségi tudatból, hogy "mi osztjuk az észt, ti pedig örüljetek, hogy van valami a feneketeken"
A hányinger ellen pedig lehet tenni. Például hányni is, de csak szép elegáns balliberális stílusban.

Válasz

Varga Ferenc üzente 14 éve

Jobbik = Szálasi-nyilasai = Rákosi-ávosai!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Komolyan hányingerem van ettől, kicsit ijesztő belegondolni, hogy 11-én ezek fognak szavazni és dönteni az ország sorsáról.

Válasz

Ordasi György üzente 14 éve

Semmi nem utal arra hogy a balhét keltő emberek Jobbikosok voltak! Néhány uninteligens, illuminált ember hangoskodott akik még Székely Himnuszt sem tudták énekelni. Arra kérek mindenkit ne keressen ott bajt ahol nincs őrizzük meg emberi méltóságunkat,valamint a választások tisztaságát.Naiv ember az aki úgy gondolja hogy Mo.-on a Jobbik hatalomra kerülhet. NEM VAGYOK A JOBBIK TAGJA, de szeretnék jobban élni

Válasz

Szutorné Farkas Erika üzente 14 éve

Kik félnek a Jobbiktól? Jó dolog az, ha egy olyan párt kerül hatalomra, akitől az értelmiség fél, az EU pedig tart? Tényleg nektek van igazatok, és ők tévednek? A Jobbik, bár nem vállalja fel, egyértelműen a fasizmus módszertanára alapozza a politikai programját. 2010-ben, amikor minden jelentőségteljes döntést a horizontális szempontok alakítanak?!?!

Válasz

Kovács Oszkár üzente 14 éve

Nem szép jelenetek, de nem bizonyítanak semmit abból amit a videó címe sugal. Amennyiben a Jobbik rendezvényén történt az eset, hol van a tömeg? Az éppen énekelt Székely Himnusz is elég távolból hallatszik, és a kereszteződésben is pár tucat ember látható csak. Zsuzsanna észrevételével értek egyett. Az hogy a bejátszás elején mutatnak egy matricás gépkocsit még bizonyíték.
Lássunk és halljunk, ne csak nézzünk.
Mit látunk és hallunk: Egy ittas férfi "emelkedett hangulatában" durván beszól egy másiknak. A másik észlelve ezt, ahelyett, hogy kerülné a konfliktust - valószínű nem fagyott volna a lába az aszfalthoz, vagy nem késett volna el sehonnan, ha pár percre megáll, vagy kikerüli a férfit. Lett volna rá lehetősége hisz a forgalom le volt zárva, tudatosan közel megy hozzá, lefasisztázza és azonnal üt is. Ki kezdeményezte a tetlegességet? Majd megpróbál elmenekülni az akkor már intézkedő rendőrök elől, szidalmazza őket ellenáll az intézkedésnek. Amikor már pár 10 fős tömeg összeverődik, akkor pedig a kapualjból hergeli a tömeget. Mi ez ha nem provokáció, csupán elszámította magát a provokátor, mert azt hitte a rendőrség mint eddig mindig, most is őt fogja védeni. Vannak akiknek rá kelle már ébredniük arra Magyarország nem a Közel-Kelet ahol bármit büntetlenül meg lehet tenni, még ártatlan gyermekeket is lehet halomra gyilkolni. Sajnos az ilyen provokációk elszaporodására a választások közeledtével, - és ha azon jó eredményt ér el a Jobbik - utánna is fel lehetünk készülve. Mindenképpen bizonyítani kell egyeseknek, hogy országunkban dühöng a fasizmus és a rasszizmus, és instabillá kell tenni az országot, mert az ő érdekük ezt kívánja.
Én ugyanilyen provokációnak tekintem az erre az oldalra feltett hasonlóan provokatív célzatú videókat is. Csupán azt nem értem aki ennyire nem tekinti hazájának országunkat liberális világpolgárként miért teszi ki magát az itteni üldöztetésnek?
Ha ez az eset olyan nagy esemény volt, miért hallgatta agyon a liberális média, vagy része volt annak az elhallgatásnak amelyben a Jobbik ünnepségét részesítették? Valószínű meglátták a kilógó lólábat és ezért nem kürtölték világgá.
Kérek minden józanul gondolkodó magyar embert ne üljön fel ezeknek a provokációknak. Ne süllyedjünk le az ő szintjükre!

Válasz

Felediné Dugalin Zsuzsanna üzente 14 éve

Az elmaradt link: http://barikad.hu/node/48181

Válasz

Felediné Dugalin Zsuzsanna üzente 14 éve

Javaslom ezt a videót nézze meg mindenki és döntsön szíve és belátása szerint.

Válasz

Felediné Dugalin Zsuzsanna üzente 14 éve

Avideó túl sötét ahhoz, hogy meg lehessen állapítani kik is vannak rajta valójában.Azért , mert az elején mutatnak egy Jobbik matricás autót?Ez a videó nem más, mint lázítás. Ebből is látszik, félnek a Jobbiktól.Ők igazán tenni akarnak Magyarországért, és aki ismeri a pártot és a nézeteiket, azt ilyen filmekkel nem lehet ellenük fordítani

Válasz

Németh Tibor üzente 14 éve

Na de fiuk! Mivel vagytok külömbek mint a komcsi pribékek?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Tisztelt Fodor Úr!

A Jobbik Magyarország Mozgalom tagjai között nincsenek fasiszta érzelmű emberek! Az hogy egy-két nagyszájú hözöngő nem képes viselkedni arról a jobbik nem tehet és elhatárolódik az ilyen és hasonló cselekedektől! Ön nyilván egy másik párt tagja v szimpatizánsa. Azt hiszem az Ön által favorizált párt rendezvényén is megtalálhatók a hasonló rendbontók,és mégsem fasisztázza le egy komoly gondolkodó ember! Ha Ön kimegy egy fotball mérkőzésre és belekeveredik a fotballhuligánok rendbontásába az ne azt jelenti,hogy Ön is közéjük tartozik!Ajánlom figyelmébe a jobbik programját és kiderül,hogy milyen célok vezetik a jobbikot!
Tisztelettel:Györkös Zoltán

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nem öt-hat ember alapján kellene megítélni egy pártot és annak szavazótáborát. Főleg ha be vannak rúgva. NEM MINDENKI ILYEN!!!!!!!!!!!!
De ha valaki így dönt akkor nem menjen ki semmilyen rendezvényre, mert ilyenekkel mindig mindenhol találkozni fog. Még hétköznap az utcán sétálva is.

Válasz

Szüllő László üzente 14 éve

Oké hogy beszoltak neki és kicsit erős is volt de látni kell azt hogy ittasak voltak és a Jobbik szinpatizánsai nem ilyenek.Akit pedig elvittek annak meg nem kellett volna egyből ütnie.Igy elkövette a testi sértés vétségét,jogosan vitték el.Szebb Jövőt!

Válasz