Ordasi György üzente 13 éve

Ne ítélkezz hogy ne ítéltess!

Válasz

Ordasi György üzente 13 éve

Kedves Anita. Az elmúlt kormány impotenciájáról mi a nép mondtunk ítéletet a választásokon. A szoclib kormány tagjainak szerencséjük hogy nem Kínában vagyunk. Ott a korrupt pénzügyminiszter két hónap után lógott. Kulcsár Attila Princz Gábor és még sokan mások nálunk megússzák.

Válasz

Ordasi György üzente 13 éve

Kriszta tökéletesen igaza van csak a párt nevét tévesztette el.Öszödi beszéd elárult mindent csak emlékezni kell "el....tuk nem kicsit nagyon, hazudtunk reggel,délben, éjjel,stb" Remélem nincs baj a memóriával?

Válasz

Ordasi György üzente 13 éve

Kedves Magdi. Azért mert Ön nem tud autót vezetni az nem azt jelenti hogy a másik sem tud. Nézze meg az ujjait azok sem egyformák.

Válasz

Albulov Csabáné Marcsi üzente 13 éve

Anita!Egy kérdés, tennék fel.Ha azt az embert, akit legjobban szeretsz, megtámadnák, agyba-főbe vernék, s a kórházban aggódnál érte, mert élet-halál között lebeg, te nem szeretnéd, ha megtalálnák azokat, akik ezt tették, s kapnák meg érte a méltó büntetésüket?
Ezt a kérdést feltehetnénk a hazánkkal, Magyarországgal kapcsolatban is!
Adjon az Isten!Szebb jövőt!

Válasz

Katona Jánosné Magdi üzente 13 éve

Ha egyiknek nem megy mitől menne a másiknak a kormányzás és a jobb megélhetés igérete

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A FIDESZ már korábban is megbukott,most mitől változnának?Egy irigy ,öntelt párt.Mocskolódni tudnak,ahoz értenek!Most 4 évig ők tömik a zsebüket,és ennyi.Utána bukta.

Válasz

gelsei anita üzente 13 éve

Nem hiszem, hogy él ember, akin ne figyelne valamennyi sár. Én inkább abban bízom, hogy ráuntak már erre az igazságfeltárásra, és a problémák helyett a megoldásokra koncentrálnának. Most pár évig tényleg mindent kenhetnek az előzőekre, de aztán elmúlik a varázs, és már nem lehet előrángatni az ükdédnagypapákat, meg nem is kell. Ne erről szóljon már a politika, hogy ki miért volt bűnös. A most most van!

Válasz

Albulov Csabáné Marcsi üzente 13 éve

Nekem nem kell adócsökkentés, nem kell kolbászból font kerítés...!Nekem csak igazság, tisztesség, becsület kell, a honatyáktól!Hiába a szépen terített asztal, ha büdös hús, és romlott gyümölcs van csak rajta!
Tárják fel az igazságot, nevezzék meg az ország kifosztóit, hazaárulóit, segítőiket, párt hovatartozás figyelembevétele nélkül.Oldják fel a titkosításokat, amelyek bűnügyeket takarnak......s majd sokadik feladatnak jöhetne az adócsökkentés!

Válasz

Sebestyén Jánosné üzente 13 éve

Az ígéretek értelmezésében és a fejekben , no meg a rossz indulatokban van a baj. A normális ember a leendő kormánytól azt vár , amit ígért.

Azoknak kell félniük, akik eddig csaltak-loptak és félnek a megbűnhődéstől.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nagyon szeretném ha még egyszer nem küldenének nekem ímélt! Ezelőtt is amit FIDESZ
a kampányába meg igért azt meg is tartotta. Nem szeretném az MSZP-ről semmit sem hallani.

Válasz